10 postë minutë

10 Minute Mail është një email i përkohshëm anonim falas që vetë-shkatërrohet në 10 minuta. Përdoreni atë për regjistrimin tuaj në internet dhe kurseni veten nga postë spam.


Emaili juaj lts949202322034259@boozinbullies.us skadon brenda 10:00 minuta!
10.00
MesazhiNgaData


10 postë minutë - Prodhuesi i përkohshëm i postës elektronike dhe dërgimi i përkohshëm i postës

10 Minutë e-mail është një shërbim i përkohshëm me email i përkohshëm falas që ju lejon të merrni email në një adresë të përkohshme dhe gjithashtu të lejoni dërgimin e përkohshëm të postës që do të vetë-shkatërrohet pas një periudhe kohe të caktuar. Isshtë e njohur ose thirrur me emra si: tempmail, 10minutemail, email 10 minutash, email me postë elektronike, postë false, postë 10 min, postë dhjetë minutëshe, 10minuteemail, 20minutemail ose postë për mbeturinat.

Shumë faqe në internet si forume në instagram (IG), pronarë të Wi-Fi, facebook, eksitues, playstation dhe blogje etj., kërkojuni vizitorëve të regjistrohen para se të shohin përmbajtjen e tyre të faqes, të postojnë komente ose të shkarkojnë skedarin, posta 10 min do ta zgjidhë këtë problem për ju dhe t'ju ndihmojë të shmangni spam.

10 posta minnute është një shërbim i avancuar i postave elektronike që ju ndihmon të shmangni spam dhe të qëndroni të sigurt. Kjo ju kursen nga problemi i postave të postave të padëshiruara dhe postës elektronike të pakërkuar nga faqet e internetit dhe tregtarët në internet.

Pse më duhen 10 Min Mail?

Dhjetë postë minutë e cila quhet gjithashtu një email anonim që ekziston për të parandaluar spam. Ne kemi nevojë për këtë lloj shërbimi me email, për shkak të dobisë që mund të jetë. na jep një email të përkohshëm të menjëhershëm për ta përdorur.

Tani pyetja më e rëndësishme është, Pse na duhet një e-mail i përkohshëm, nëse tashmë kemi ofrues të rregullt të shërbimit të postës elektronike si gmail.com, yahoo.com, hotmail, pamjen dhe faqen në internet si facebook, twitter, Nëse të dy emailet e rregullt dhe emailet anonimë janë plotësisht falas, atëherë, Cili është ndryshimi? ju mund të kërkoni.

Kur po regjistroheni për të marrë një email të rregullt, do t'ju duhet të jepni informacionin tuaj personal. Sidoqoftë, nëse përdorni një email të përkohshëm, nuk keni nevojë ta bëni atë. Një adresë e rregullt e-mail nuk do t'i fshijë email-et tuaj, ndërsa kur përdorni postë false, të gjitha letrat do të fshihen automatikisht pas 10 min deri në një orë kur përdorni një email të përkohshëm. Një email i rregullt nuk mund të hiqet menjëherë. ndërsa emaili i disponueshëm ju jep këtë mundësi pa asnjë problem.

Pyetjet e bëra më shpesh

1. Sa është çmimi për këto shërbime?

A. Absolutelyshtë absolutisht FALAS, derisa të vendosim ndryshe!

2. Sa kohë është aktive ID e-mail im?

A. ID e emailit është aktive për ju 10 minuta, përveç nëse zgjatni kohën. Emailet tuaja janë fshirë dhe Kutia e postës hedh pasi të skadojë dhe ju mbyllni shfletuesin tuaj.

3. Kam pritur më shumë se 15 min por nuk ka mbërritur asnjë mesazh!

A. Ndonjëherë, mund të ketë ndonjë vonesë për shkak se serverët tanë përplasen me ton përdoruesish çdo ditë. Vetëm provoni përsëri pas ca kohësh. Gjithashtu, ndonjëherë disa nga fushat tona futen në listën e zezë për shkak të përdorimit të tepërt, prandaj provoni të krijoni postë elektronike nga domene të ndryshme. 4. Sa identitete emaili mund të krijoj?

A. Nuk ka kufi të numrit të email-eve që mund të krijoni.

4B. A siguroni kutinë private.

B. Ne nuk sigurojmë inbox private. ID-të e postës elektronike gjenerohen në mënyrë të pasme

5. A kemi nevojë për të shkarkuar një aplikacion mobil ose një softuer për të përdorur shërbimin tuaj?

A. Jo nuk keni nevojë për ndonjë softuer apo aplikacion. Ky është një shërbim i bazuar në ueb që është i arritshëm nga kudo.

5B. A mund të rikuperojmë postë elektronike?

B. Po Kutia juaj postare sapo ka skaduar mund të rikuperohet menjëherë.

10 Minute Mail |Afrikaans |Albanian |Arabic |Bengali |Bulgarian |Catalan |Chinese |Croatian |Czech |Danish |Dutch |Estonian |Finnish |Francais |Galician |German |Greek |Hausa |Hebrew |Hindi |Hungarian |Indonesian |Italian |Japanese |Javanese |Korean |Latvian |Lithuanian |Malay |Norwegian |Persian |Polish |Portuguese |Romanian |Russian |Serbian |Slovak |Slovenian |Spanish |Swedish |Thai |Turkish |Ukrainian |Urdu |Vietnamese |